Comunicatek

The house

 

In spite of the reconstruction of the house, between 2007 and 2010, the front preserves the arches and original columns from the post war period. At this time the factory of wooden boxes, which annexes the building and which was property of the same family, was working to its full performance. The former gallery was suppressed in order for the lounge - dining room to face the garden directly. The furniture, restored, dates back to the first stage of the house. The lounge has a chimney, air conditioning and TV. On the other side, with a view onto the street Estany, the kitchen, the barbecue and the washer, as well as the community bath are placed.


Ca la Memé - allotjament rural a Camallera l'Alt Empordà - C/ Estany, 2 - calameme@calameme.com - Legal notices
Gestor web Comunicatek